Necesitatea aerului condiționat a devenit din ce în ce mai evidentă în ultima perioadă din cauza schimbărilor climatice, dar și datorită dezvoltării tehnologiei, astfel accesul la aceste aparate fiind deschis tuturor.

Fie că sunteți în căutarea unei reparații a unui sistem de climatizare existent sau optați pentru înlocuirea acestuia, noi vă punem la dispoziție echipamente de aer condiționat pentru o răcire superioară, pentru uz casnic, comercial, rezidențial și industrial.

Pentru implementarea unui sistem de climatizare se poate opta pentru soluția individuală (fiecare încăpere cu câte un aparat de aer condiționat) sau centralizată (spații vaste sau puternic compartimentate), în diverse configurații, prin expansiune directă sau cu agenți intermediari, în funcționare independentă sau integrată cu încălzirea și/sau ventilația, etc.

Tehnicienii nostri pot diagnostica și repara orice tip de sistem de climatizare și nu numai.

Oferim mentenanță preventivă pentru a prelungi durata de funcționare a instalațiilor de aer condiționat pentru echipamentele montate, precum și pentru altele, instalate de către terți .

Echipa noastră se va asigura că sistemul dumneavoastră de climatizare funcționează corect, cu o eficiență maximă și cu un consum redus.

Pentru instalarea sistemelor de aer condiționat, întreținere sau reparații nu ezitați să ne contactați, iar specialiștii nostri vor veni cu o propunere în timp util și eficient.