Schimbările climatice îi determină pe tot mai mulți români să folosească sursele regenerabile de energie care sunt prietenoase cu mediul și reduc amprenta de carbon.

Tehnologia panourilor solare reprezintă cea mai bună alternativă pentru înlocuirea surselor de energie convenționale, multe dintre ele poluante precum cărbunii sau petrolul. Un kit panou solar colectează radiația soarelui și o transformă în căldură pe care mai apoi o transmite către sistemul de încălzire. Acestea sunt prevăzute cu o suprafață mare care captează radiația solară și o stochează eficient datorită izolației speciale.

Sistemele de apă caldă menajeră cu panouri solare prezente pe piața din țara noastră pentru producerea apei calde sunt nepresurizate și presurizate.
Panouri solare fotovoltaice, o opțiune ieftină și ecologică.

Din ce în ce mai mulți proprietari de locuințe optează pentru panouri fotovoltaice pentru a reduce factura de energie și pentru a proteja mediul înconjurător. Un panou fotovoltaic transformă lumina pe care o preia din razele soarelui direct în energie electrică. Asta înseamnă că poți folosi panouri solare pentru curent, să te bucuri de același confort, dar să plătești mai puțin la factura de energie electrică.

O pompă de căldură pentru încălzirea locuinței este una dintre cele mai moderne soluții pentru reducerea costurilor de încălzire ce oferă un grad de eficiență mult mai mare în comparație cu sistemele tradiționale de încălzire prin utilizarea energiei din mediu că sursă principală.

Eficiența energetică ridicată oferită de pompe de căldură combinată cu sistemul avansat de control care oferă o funcționare perfectă de ansamblu a tuturor componentelor sistemului duc la optimizarea eficienței generale a sistemului și la reducerea costurilor de exploatare, pe tot parcursul anului.
Echipa noastră vinde, proiectează, instalează şi asigură mentenanţa, ceea ce conduce la economii de costuri și un plus de siguranță pentru consumatorii casnici și industriali.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați!