Majoritatea sistemelor de încălzire sunt supra-dimensionate, tind să fie zgomotoase, urâte, ineficiente şi consumă mai multă energie decât este necesar.

Fie că sunteţi în căutarea de reparaţii a unui sistem de încălzire existent sau optaţi pentru înlocuirea acestuia, tehnicienii noștri certificaţi sunt aici pentru a vă ajuta.

Fără o întreţinere regulată, sistemul de încălzire poate acumula progresiv particule de praf şi bacterii în sistemele mecanice şi sistemul de conducte, reducând astfel eficienţa, producând disconfort, alergii, depăşind limitele maxime admisibile.

Momentul perfect pentru a inspecta și regla sistemul de încălzire este în afara sezonului.

Oferim mentenanţă preventivă pentru a prelungi durata de funcţionare a instalaţiilor de încălzire pentru echipamentele montate, precum şi pentru altele, instalate de către terţi. Echipa noastră se va asigura că sistemul dumneavoastră de încălzire funcţionează corect cu o eficienţă maximă şi cu un consum redus.

Astfel, pentru ÎNCĂLZIRE, se poate opta de exemplu pentru surse de căldură standard (centrale, cazane, etc.- electrice, pe combustibili solizi/lichizi/gazoși) sau alternative (panouri solare, panouri radiante, încălzire în pompă de căldură, etc.).

Luând în considerare particularitățile spațiului dvs pe care doriți să îl încălziți, vă putem ajuta să beneficiați de varianta optimă!

Pentru instalarea sistemelor de încălzire, întreţinere sau reparaţii, nu ezitați să ne contactați iar specialiştii noștri vor veni cu o propunere în timp util şi eficient.

Prioritatea noastră este de a câştiga încrederea clienţiilor noştri prin focusarea tuturor resurselor noastre în furnizarea de servicii eficiente în timp util.