Motocultivator (reversibil) BCS 730

Compatibil cu două tipuri de motor: unul pe benzină, HONDA GX270 6,6 Kw şi unul pe motorină, LOMBARDINI 15LD350 cu injecţie directă 5,5 Kw. Compatibil cu o multitudine de accesorii. Conceptul de „bun la toate” este, de asemenea, o caracteristică a acestui utilaj deoarece poate efectua un număr mare de activităţi, într-un mod practic şi rapid.

Informatii despre produs

Tractorul cu două roţi 730 are cutia de viteze cu transmisia şi şurubul fără sfârşit în baie de ulei, 3 trepte pentru mers înainte, 2 trepte pentru mers înapoi şi diferenţial cu blocator.

Inversorul rapid cu control pe ghidon permite schimbarea rapidă şi practică a direcţiei, fără a acţiona schimbătorul de viteze.

Ghidonul ajustabil şi reversibil permite folosirea maşinii cu accesorii montate atât în faţă, cât şi în spate.

Priză de putere, independentă faţă de cutia de viteze, la 990 rotaţii pe minut cu ambreiaj în baie de ulei.

Ambreiajul uscat este conic, cu auto-ventilaţie.

  Pluguri

Două tipuri sunt compatibile: plug monobrăzdar şi plug rotativ la 180º. Recomandările noastre pentru pluguri sunt:
pentru 720/730 – 5.00-12 (roţi – greutăţi)
pentru 740 – 6.5/80-12 (roţi – greutăţi)
pentru 746 – 6.5/80-15 (roţi – greutăţi) 
  Rariţe (sapă pentru cartofi)
Versiuni compatibile
: rariţă ajustabilă, adecvată mai ales pentru însămânţări şi brazde de irigaţie. Rariţă ajustabilă, montabil în spatele sapei rotative, adecvată pentru însămânţări şi brazde de irigaţie poate fi montată fără a dezasambla capota. Pentru a monta rariţa ajustabilă vă sugerăm: roţi 5.00- greutăţi 12 greutăţi pentru 720-730,  roţi 6.5/80- greutăţi 12 pentru 740,  roţi 6.5/80- greutăţi 15 pentru 746. 
  Sistem de cuplare rapidă accesoriilor
Pentru a schimba cu rapiditate accesoriile utilajului. Dispozitivul este format din două părţi: o bucşă montată pe utilaj şi o coadă fixată pe accesoriu. Pentru a monta accesoriul este suficient să introduceţi coada în bucşă şi să le blocaţi.
  Bară cosire cu degete intermediare
Lăţimi disponibile: 115 şi 145 cm. Acestea sunt dotate cu tradiţionalele degete care protejează lamele şi sunt foarte utile pe iarbă, în general.
  Bară cosire tip EUROPA
Lăţimi disponibile:  0.80 – 100 – 115 – 135 and 155 cm. Aceste bare anti-blocare sunt recomandate pentru iarba dură şi deasă specifică zonelor montane. „Tăietura de foarfecă” perfectă este garantată de materiale de înaltă calitate.
  Sapă rotativă de 52cm 
Afânează solul crescându-i gradul de permeabilitate, îl curăţă de buruieni şi îl pregăteşte pentru însămânţare. Este o sapă rotativă îmbunătăţită, cu capac ajustabil şi reglare rapidă a adâncimii.
  Sapă rotativă de 66cm
Afânează solul crescându-i gradul de permeabilitate, îl curăţă de buruieni şi îl pregăteşte pentru însămânţare. Este o sapă rotativă îmbunătăţită, cu capac ajustabil şi reglare rapidă a adâncimii
  Transmisie uscată
Bara de cosire are întotdeauna nevoie de transmisie pentru a funcţiona. Transmisia uscată necesită revizie preventivă şi lubrifiere.
  Transmisie în baie de ulei
Bara de cosire are întotdeauna nevoie de transmisie pentru a funcţiona. Transmisia în baie de ulei înseamnă întreţinere redusă şi o durată mai lungă de funcţionare. Sunt compatibile cu variantele „normală” şi „scurtă”.
  Remorcă
Foarte utilă pentru încărcături uşoare, principalele sale caracteristici sunt: manevrabilitate şi dimensiune redusă. Poate fi ataşată direct la utilaj cu ajutorul propriului cârlig de cuplare, fără a demonta sapa rotativă. Are o capacitate de 400 kg. Dimensiunile cutiei sunt L = 150cm, l = 110cm Î = 26cm.
Lamă curăţat zăpadă 100 cm
Ajustabilă, frontală
  Freză de zăpadă
Dotată cu turn de evacuare inoxidabil, ajustabil la 180° şi distanţă de evacuare reglabilă, este disponibilă în două versiuni: de 60 cm (recomandat pentru motoarele de 4 Kw) şi de 70 cm (Pentru a monta freza pe utilaje cu motor Diesel şi demaror electric, este necesar prelungitorul de 16 cm al accesoriului)
  Perie de curăţat reglabilă
cu peri din fibră specială, pentru curăţire generală şi înlăturarea zăpezii.
  Coasă rotativă pentru tuns iarba 56 cm
Dotată cu sac colector frontal de 60 l., poate fi utilizată cu colector sau fără colector. Coasă rotativă pentru tuns iarba 56 cm nu este recomandată pentru utilajele cu motor Diesel.
Premium Wordpress Themes