Motoburghiu RURIS TT11

Motor TEZ 51.7 cc

Informatii despre produs

Motoburghiul RURIS TT11 poate fi folosit atât pentru diverse aplicaţii în gospodărie, cât şi pentru aplicaţii industriale. Este conceput pentru efectuarea găurilor în pământ pentru diverse aplicaţii: garduri, stâlpi, arbuşti şi plante tinere, precum şi pentru probe de sol în studiile geologice.

Motoburghiul RURIS TT11 aduce reale avantaje utilizatorilor datorită timpului redus atunci când este folosit pentru plantarea unei livezi sau pentru butaşii viţei de vie.

Un avantaj real al Motoburghiului RURIS TT11 îl reprezintă faptul că este folosit de o singură persoană, lucru care aduce un cost semnificativ redus în cazul aplicaţiilor care necesită operaţii de gaurire a solului.

Un alt avantaj îl constituie accesorizarea de burghie cu diametre cuprinse între 200mm-250mm, cu care poate fi dotat Motoburghiul RURIS TT11.

Fără a fi un bun mecanic sau inginer, oricine poate utiliza Motoburghiul RURIS TT11, datorită simplităţi de interschimbabilitate a burghielor, pornirea uşoară a motorului şi confortul mânerelor proiectate special pentru această aplicaţie.

Premium Wordpress Themes